Verzekerjehuisdier.nl

De onafhankelijke vergelijker van huisdierverzekeringen

Vind snel en gemakkelijk de verzekering die bij je past.

VerzekerJeHuisdier.nl is een privé initiatief en vanuit liefde voor dieren opgezet. Door onze vergelijking van dierenverzekeringen vind je snel en gemakkelijk de beste huisdierenverzekering voor je hond of kat. 

Dat we je graag objectief informeren spreekt voor zich. Onze vergelijkingen van hondenverzekeringen en kattenverzekeringen zijn namelijk niet alleen op de premie gebaseerd, maar op de vergoedingen voor behandelingen. Want daar zitten vooral de grote verschillen bij de dierenverzekering.

VerzekerJeHuisdier.nl bestaat al vanaf mei 2007 en in de loop der jaren is de website een begrip geworden. Veel dierenartsen verwijzen hun klanten al jaren door naar de site om de juiste huisdierenverzekering te vinden. Daarnaast is de website ook erkend door het Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren (LICG) en de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD). Maar het belangrijkste is natuurlijk de vele honden- en katteneigenaren die met behulp van VerzekerJeHuisdier.nl een goede verzekering voor hun huisdier hebben gevonden.

Kijk voor meer informatie op www.verzekerjehuisdier.nl