Herpetofauna

groot hart voor reptielen en amfibieën

Het verbeteren van het leven van reptielen en amfibieën overal ter wereld.

Stichting Herpetofauna is een organisatie die volledig bestaat uit vrijwilligers met een groot hart voor dieren en dan speciaal de reptielen en amfibieën. De ambitie van de stichting is altijd geweest om op zoveel mogelijk manieren fondsen in te zamelen voor die diergroepen. Gezien de hoeveelheid kennis die beschikbaar is bij al deze vrijwilligers worden we vaak uitgenodigd als spreekpartner bij onderwijsinstellingen en helpen ook bij de ontwikkeling van een diervriendelijk beleid.

Gezien het feit dat de stichting een non profit karakter heeft, zetten alle vrijwilligers belangeloos hun beste beentje voor. Sinds de start in 2008 hebben we veel van onze gestelde doelen al kunnen verwezenlijken en leggen sinds die tijd de lat steeds hoger. We doen dat als team waarbij iedereen dezelfde mate van inspraak heeft over de ontwikkeling van nieuwe plannen en doelstellingen.

Onze werkwijze is ook altijd geweest een stichting te zijn en blijven die niet alleen met de hand omhoog staat, maar graag een ludieke en informatieve tegenprestatie wil leveren voor de fondsen die we werven. Dit heeft geresulteerd in een aantal leuke evenementen die jaarlijks terugkeren, waarover meer terug te vinden is op onze website.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingherpetofauna.com