Duinrell

Een vakantiepark met een attractiepark in de achtertuin


Een spetterend dagje uit of een leuke familievakantie!

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Zomer, herfst, winter en lente. Op Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en veel activiteiten. Het attractiepark is dagelijks geopend.  Het Tikibadis daarnaast ook het hele jaar door geopend. Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein.

Een vakantiepark met een attractiepark in de achtertuin


Even er tussenuit dichtbij huis? Blijf overnachten op het vakantiepark in een comfortabele Duingalow, op de gezellige familiecamping of in degroepsaccommodatie het Duinhostel. Ook kunt u komen glamperen op Duinrell in een lodgetent. Vermaak in de 'achtertuin' en eindeloos genieten in een prachtige omgeving met bossen, duinen, het strand en de zee. Dat is Duinrell! 

Lifestyle for pets geeft in samenwerking met Duinrell een feestje voor jou en je dier!


Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 houden we het eerste grootse Lifestyle for pets evenement in vakantie- en attractiepark Duinrell bij Wassenaar. Jij en je huisdier kunnen daar bij zijn! Tijdens dit evenement zijn er tal van activiteiten voor jou en je viervoeter, zoals workshops, en zorgen we voor volledig in Lifestyle for pets-sfeer ingerichte ‘Duingalows’. Schrijf de data vast in je agenda, binnenkort volgt meer informatie.

Kijk voor meer informatie op www.duinrell.nl