Dogtravel

Wandelvakanties

Een volledig verzorgde wandelvakantie voor alle soorten honden.

Met je hond op wandelvakantie? Dat kan bij Dogtravel. Een volledig verzorgde wandelvakantie voor alle soorten honden. In 2016 hebben we een wat beperkt, maar wel gevarieerd aanbod van wandelweekenden en trainingsarrangementen.  Alleen boeken, of met je eigen groep hondenliefhebbers. Belangrijk voor ons is dat onze arrangementen volledig verzorgd zijn en dat de wandelaar ook echt op vakantie is.

Wij genieten als jij geniet. Onze gidsen zorgen voor de mooiste wandelingen met zoveel mogelijk losloopmogelijkheden voor de honden. Onderweg leggen wij je in de watten met een verzorgde lunch en op de thuisbasis, dit kan een camping, vakantiehuis of een andere accommodatie zijn, zetten we heerlijke hapjes voor en gezonde maaltijden. Er wordt van jou verwacht dat je niet helpt met afwassen of andere corvee taken. Je bent immers op vakantie. Onze snoeppot (die nooit leeg gaat) is legendarisch. Een weekend of een week; gewoon even op vakantie met je hond.

Voor de liefhebbers hebben we themavakanties zoals jachttraining of Frisbee & balans. We maken gebruik van trainers die hun sporen in de hondenwereld verdiend hebben en die je – op welk niveau ook – begeleiden naar een stapje verder.

Onze vakanties zijn echte groepsreizen. We vinden het fijn als we de maaltijden gezamenlijk gebruiken en de wandelingen zijn onder leiding van een gids. In het programma zit voldoende ruimte om even niet in de groep te hoeven zijn. Bijvoorbeeld na de wandeling en voor het avondeten. Je kan dan zelf bepalen of je de groep opzoekt of dat je iets anders gaat doen.

Onze eigen catering vindt het een uitdaging om met alle dieetwensen rekening te houden. Voor vegetarische maaltijden draaien we onze hand niet meer om.  Maar ook met glutenvrij of lactosevrij hebben we ervaring. Laat het ons gewoon weten bij je inschrijving en we doen ons best er voor iedere wandelaar een heerlijk weekend van te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.dogtravel.nl