Over Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform.

Voor de huisdierenliefhebber

Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en een webshop met de leukste artikelen voor je huisdier. Van alles over huis-, tuin- en balkoninrichting en sporten met je hond tot extra zorg voor seniordieren en praktische tips voor het dagelijks leven. Jij als huisdierliefhebber kan bij Lifestyle for pets terecht voor producten, diensten en advies.

Informatie over gezelschapsdieren

Lifestyle for pets bevat waardevolle content in de vorm van achtergrondartikelen, adviescolumns en blogs. Het platform is hét adviesportaal voor gezelschapsdieren waar kennis en kunde centraal staan. Het delen van informatie over onder meer het gedrag en de gezondheid van dieren is hier een belangrijk onderdeel van. 

Lifestyle for Pets

Vraag het de experts

Wij richten ons hierbij op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Diverse experts zullen artikelen schrijven over de verscheidene diergroepen en jij kunt op ons platform bij deze experts terecht met je vragen!

Informatieve en educatieve programma’s

Lifestyle for Pets is een uniek omnichannel platform dat inspeelt op gerelateerde thema’s en op een eigen wijze informatieve en educatieve programma’s produceert. Met titels zoals het infotainment programma Het Dierencafé, wat begin 2017 gelanceerd werd.

Powered by Prins & EduPet

Lifestyle for pets is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologieën toe, die het mogelijk maken om op een unieke en creatieve manier met
consumenten te interacteren.

Lesaanbod EduPet

EduPet Education is partner van Prins Petfoods en Lifestyle for pets. Samen met professionals uit binnen- en buitenland verzorgt EduPet een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren tot dierenartsen en fokkers.

De lessen worden verzorgd door professionele en inspirerende gastsprekers. De experts die je op Lifestyle for pets tegenkomt zijn ook terug te vinden tijdens deze cursusdagen, workshops, colleges en symposia. Uiteindelijk is de educatie van EduPet altijd praktijkgericht, zodat de deelnemers direct met de opgedane kennis aan de slag kunnen. Bekijk het complete cursusaanbod op www.edupet.nl/cursussen.