Prins introduceert VitalCare Protection

Care
Katten

Prins introduceert een unieke nieuwe voedingslijn voor katten: Prins VitalCare Protection, een 100% natuurlijke krokante brokvoeding voor katten van alle leeftijden met speciale ingrediënten die de gezondheid van de kat preventief extra ondersteunen. Deze lijn bevat de eerste brokvoeding voor katten van Prins die geheel graanvrij is.

Katten krijgen tegenwoordig te maken met steeds meer uitdagingen in hun leefomgeving, denk daarbij bijvoorbeeld aan binnen wonen of in groepen leven. Door allerlei invloeden van buitenaf kan hun weerstand verminderen. Katten kunnen daarnaast gevoelig zijn voor overgewicht en problemen met huid, vacht, spijsvertering, blaas of gewrichten. Bovendien worden ze steeds ouder. Dat vraagt om een speciale maaltijd op maat.

Unieke ingrediënten

VitalCare Protection is een voeding met een plus, met net dat beetje extra om een kat in balans te brengen en te houden. Uniek is de toevoeging van Schüssler celzouten, combinaties van celmineralen om de lichaamscellen goed te laten functioneren. Iedere Protection-variant heeft een eigen, specifieke mineralenmix. Voor een optimale werking van de celzouten bevatten de VitalCare Protection voedingen speciaal voor Prins geselecteerde kruiden.

Katten zijn kieskeurig en daarom zorgen krill, verse kip en zalm voor een uitstekende smaakbeleving

Optimale ondersteuning

Daarnaast bevat VitalCare Protection prebiotica, hoogwaardige voedingsvezels voor een gezonde darmflora. Andere speciale toevoegingen voor extra ondersteuning en een optimaal kattenleven zijn vitamine E en C, taurine, L-carnitine en bèta-glucanen. Katten zijn kieskeurig en daarom zorgen krill, verse kip en zalm voor een uitstekende smaakbeleving. Net als alle andere Prins-voedingen is VitalCare Protection vrij van geur-, kleur en smaakstoffen en proefdiervrij.

Van kitten tot senior

De nieuwe Prins VitalCare Protection-lijn telt zes varianten, met voor iedere leeftijd en leefstijl een maaltijd op maat:
KITTEN Speciaal voor kittens en jonge katten.
ADULT FIT Speciaal voor volwassen katten met een actieve levensstijl.
MAXI DELUXE Speciaal voor volwassen katten van een groot ras.
SENSIBLE GRAINFREE Hypoallergic Speciaal voor katten met een gevoelige huid en vacht of gevoelige darmen. 
INDOOR Speciaal voor volwassen katten met een minder actieve levensstijl.
SENIOR Speciaal voor oudere katten.

Graanvrij

Met uitzondering van KITTEN bevatten alle VitalCare Protection voedingen urineverzurende stoffen en cranberries voor gezonde urinewegen. MAXI DELUXE en SENIOR bevatten extra ingrediënten voor een soepele beweging en SENSIBLE GRAINFREE Hypoallergic is geheel graanvrij.

VERKRIJGBAARHEID

Prins VitalCare Protection is verkrijgbaar in de Lifestyle for pets webshop en bij geselecteerde dierenspeciaalzaken.
Bekijk in de webshop