Lekker nieuw van Prins voor de kat

Care
Katten

Bij Prins luisteren ze naar de consumenten. En vooral ook: naar hun dieren. Daarom hebben ze de Prins NatureCare vleesmaaltijden voor de kat een nieuwe ‘look and feel’ gegeven. En lekker dat de katten het vinden!

In het kartonnen NatureCare doosje tref je voortaan niet meer vier kuipjes van 85 gram, maar twee blikjes van 200 gram aan. De blikjes zullen niet alleen per twee, maar ook los te koop zijn. Ook nieuw zijn de totaal vier verschillende smaken: Chicken, Chicken & Salmon, Chicken & Shrimps en Turkey. Al deze NatureCare vleesmaaltijden zijn 100% natuurlijk en graanvrij. Ze bevatten verder, zoals je van hen gewend bent, geen geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn proefdiervrij.

Draadjesvlees

Verder is de structuur van het vlees anders: niet langer een mousse, maar vlees met de structuur van ‘pulled meat’, zeg maar een soort draadjesvlees. Het vlees wat ze gebruiken wordt hiervoor tijdens het productieproces uit elkaar getrokken. Prins heeft speciaal gekozen voor witvlees (kip en kalkoen), omdat dit vlees zich hier het best voor leent. Katten, die heel veel waarde hechten aan het mondgevoel dat hun voeding ze geeft, accepteren deze structuur veel beter dan mousse.

Verrijkt met extra’s

Alle NatureCare varianten zijn verrijkt met een speciaal ingrediënt dat de voeding een extra werking geeft. Zo is NatureCare Chicken verrijkt met cranberries, die bijdragen aan een gezond milieu in de blaas. NatureCare Chicken & Salmon heeft aloë vera als toevoeging, dat de huid en vacht voedt. NatureCare Chicken & Shrimps bevat zeealg ter ondersteuning van een gezonde en glanzende vacht. De rozemarijn in NatureCare Turkey levert een bijdrage aan het immuunsysteem. Daarnaast is het een volledige voeding voor elke levensfase van de kat.

Speciaal advies voor jouw kat!

Wil je weten hoeveel brokjes je jouw kat(ten) moet geven naast een portie NatureCare? Maak dan gebruik van de service van het Prins CareTeam. De voedingsdeskundigen berekenen op maat graag en gratis hoeveel jouw dier van beide nodig heeft! Bel 0318-524245 of mail: advies@prinspetfoods.nl