4 must-haves voor een perfect hondengebit

Care
Honden

Speciaal voer, tandenpoetsen, maar er is nog veel meer om het gebit van je hond gezond te houden. Wij selecteerden vier must-haves. Kijk je mee?

Dus je hebt speciaal voer gekocht en een tandenborstel met tandpasta. Maar dat tandenpoetsen schiet er nog wel eens bij in… Daarom vier musthaves op een rijtje voor een perfect hondengebit.

1. Chew-It one per week

Dit gegoten bot heeft een speciale vormgeving die lijkt op de hardheid van een echt bot. Het verzorgt het hondengebit en het tandvlees grondig. De hond heeft er een hele kluif aan! Door het vele kauwen, produceert de hond speeksel dat helpt om tandplak en tandsteen te verwijderen. Verkrijgbaar in vier maten.

hondengebit

2. AFP Sparkle Dental Water

Frisse adem, een schoon, wit hondengebit en een optimale mondhygiëne. Dit is echt een optie voor mensen met weinig tijd. Doe gewoon 1 dopje per 225 ml water toe aan het drinkwater van je hond als je het ververst. Het bevat geen smaak en geur, zodat je hond het altijd zal lusten!

3. AFP Sparkle Daily Care Dental Foam

Nog zoiets makkelijks! Breng het schuim aan op het tandvlees van beide kanten van de bek. Het blijft een aantal uren actief en zorgt voor een frisse adem, een schoon wit hondengebit en verwijdert tandplak.

4. AFP Sparkle Brushes

Deze heb je in drie vormen: een kikker, een eend en een bot en smaken naar vanille! Je kunt dit zien als een vervanger van de tandenborstel eens per week. Doe hondvriendelijke tandpasta op dit speeltje en je hond zal zelf zijn tanden poetsen. 

Dit artikel is geschreven door Hofman Animal Care