Zeg maar DOEI! tegen de tennisbal

Active & fun
Honden
Katten

Tijger en Max zijn natuurlijk gek op de dezelfde ouderwetse piepknuffel of tennisbal. Toch zijn er zoveel meer te gekke spullen waar Max, Tijger en jij in eerste instantie niet aan zou denken. Onze redactie zocht het voor je uit. 

Verbaas je over de wereld die schuil gaat achter de katten en hondenspullen.

Voor Tijger

Een likje graag

Houd jij er ook zo van om je kat te verwennen? Dan is er nu een extraatje waarmee je dit kan doen. Dan bedoelen we niet een extra snoepje. Nee, namelijk met een tong. Een tong? hoor ik je denken. Ja een tong! Een echte neppe kattentong, de Licki Brush. Op die manier kan jij je kat gezellig helpen schoonmaken. Kijk maar. 


Voor de luie katteneigenaar

Voor baasjes die een hekel hebben aan de kattenbak verschonen hebben we het volgende: De Litter Kwitter. Een voor katten ontworpen wc-bril. Er zijn verschillende maten zodat je kat eraan kan wennen. Hoe het werkt zie je hieronder.


Lekker hangen

Een reismandje zorgt vaak voor veel stress bij katten. Door een nieuwe uitvinding moet dit verleden tijd worden. Een hangmat voor in de auto! Naar de dierenarts cruisen was nog nooit zo relax. Of het mag is de vraag, maar het ziet er wel leuk uit!


Voor Max

Voor echt hondenweer

Het mag dan wel hondenweer heten maar veel van onze viervoeters maken het liefst ook rechtsomkeer als het met bakken uit de hemel komt. Om het aangenaam te maken is er nu de hondenparaplu. Maak hem vast aan de riem en klap de plu uit! Als jij dan je regenjas aanschiet kunnen jullie alles aan!


Een hond om te zoenen

Dat honden met hun eindeloze enthousiasme het liefst 24/7 achter een bal aan rennen is niets nieuws. Gun jezelf als baasje een lolletje terwijl je je een lamme arm gooit: de Humunga Lips. Het is namelijk een speciale bal waardoor je hond een snor, echte lippen of zelfs houten tanden krijgt. Zodra je hond de bal vangt, heb jij ook weer iets om te lachen.