Vijf Instagram accounts met een hoge aaibaarheidsfactor

Active & fun
Algemeen

Niet alleen in het dagelijkse leven maar ook online domineren huisdieren de wereld. De helft van onze tijdlijn op social media bestaat uit dierenplaatjes. En geef toe: kittens en puppies zijn nu eenmaal leuker om naar te kijken dan naar de selfies van je vrienden en familie. 

Op de redactie hebben we de leukste Instagram accounts voor je verzameld voor je dagelijkse portie cuteness.
 

Kat op wielen

Dieren met een handicap hebben altijd een extra ahhh-gehalte en dat blijkt ook bij Rexie. Rexie heeft twee verlamde achterpootjes maar redt zich er prima mee. Met of zonder de hulp van zijn rolstoeltje. Met bijna 60.000 volgers is hij populairder dan onze eigen Dré Hazes.

Volg Rexie op www.instagram.com/rexiecat


It’s so fluffy

Het is bijna ondragelijk zo schattig: niet één, niet twee maar vijf schattige konijntjes die verzorgd worden door Bunnymama. De dagelijkse bezigheden, tussendoortjes, dierenartsbezoekjes maar ook verjaardagen worden vastgelegd en gedeeld met ruim 815.000 volgers!

Volg Bunnymama op www.instagram.com/bunnymama

Raamkatten

Een pagina van eigen bodem. Dit account verzamelt foto’s van katten die achter een raam zitten, zoals de naam al doet vermoeden. Spot je zelf een leuk tafereeltje dan kun je ze taggen en kan je foto op de pagina gedeeld worden. Veel steden hebben ook een eigen account, met raamkatten uit een specifieke stad.

Volg de raamkatten op www.instagram.com/raamkatten


Geluksvogel

Penguin werd als baby ekster gevonden door Noah, het zoontje van de familie Bloom. Met veel liefde en toewijding hebben ze Penguin de zorg gegeven die hij nodig had en kon hij gaan uitvliegen. Nooit belemmerd in zijn vrijheid als vogel weet Penguin zijn familie altijd terug te vinden. De foto’s zijn werkelijk waar bijzonder.

Volg Penguin op www.instagram.com/penguinthemagpie

Kat in de zak

Je bent van plan een weekend te gaan kamperen en vindt onderweg twee hulpeloze kittens maar het asiel is dicht, wat doe je dan? Het baasje van Bolt en Keel besloot de kittens mee op avontuur te nemen en al gauw gingen de foto’s van dit tripje viral. Inmiddels zijn de broertjes Bolt en Keel vele avonturen en volgers verder.

Volg Bolt en Keel op www.instagram.com/boltandkeel