Ga mee op reis met Prins & Ploes

Active & fun
Algemeen

Prins Petfoods komt in samenwerking met Lifestyle for pets met een nieuw educatief kinderprogramma: Prins & Ploes. Deze twee educatieve characters nemen kinderen mee tijdens een kijkje achter de schermen bij attractieparken en dierentuinen en beantwoorden allerlei vragen.

Hond Prins, de educatieve character van Prins Petfoods, en poes Ploes nemen kinderen mee naar verschillende locaties, zoals het Dolfinarium, Burgers’ Zoo en de kinderboerderij, om te laten zien welke dieren er zijn, hoe ze leven en hoe deze dieren verzorgd worden. De kinderen helpen de verzorgers tijdens het voeren van de dieren en leren alles door vragen te stellen. Maar Prins & Ploes vinden het net zo leuk als kinderen om te spelen en gaan daarom ook graag op een leuk uitje naar bijvoorbeeld pretparken en speeltuinen.

Voor wie

De filmpjes zijn rond de vijf minuten en bedoeld voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het programma is te zien op ons online televisiekanaal en op onze Facebookpagina. Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering online om 15.00 uur ’s middags. Vandaag presenteren wij de gloednieuwe Prins & Ploes videoclip.

Bekijk hier de eerste afleveringen van Prins & Ploes! 

Dit artikel is geschreven door Barbara Schriek, copywriter bij Lifestyle for pets.